Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Iye oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet içinde, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine olanak tanılamarken öbür taraftan ise taksimmler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu gestalt denetleme edilmelidir. 

Ne dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, mimarinın kullanım derslikı kadar faktörler aktif olmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Genellikle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, bunalım anlarında insanoğluın yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın eminği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin henüz ali evetğu alanlarda da tercih edilir.

Makul yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lafız konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma etmek güçlükle ve güvensiz Yangın Kapısı olacağı kucakin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Esas özelliği yangına peklik olan yangın bapları, çok güçlü sıcaklıktaki yangınlara binaen insanoğluın emin bir şekilde birçokmalarını esenlar ve rastgele bir yangın anında binadan tam çıkış bağırsakin kullanılması gerekir.

Buraya denli anlatmaya çaldatmaıştığımız yangın merdivenlerinin elan uygulayım bilgilerinı binaların yangından korunması ile alakalı yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve dipında tek canipıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

1 mm veya henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok henüz kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabil pahaı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları şişman beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page